Тренирай тенис като професионалист в Албена!

Избери своя тенис лагер от 23.06 до 24.08 

и стани част от една от най-престижните тенис академии в света

Философия на JC Ferrero Academy Summer Stage

Взискателна програма, адаптирана към всяко ниво.

JC Ferrero Summer Stage Competition е програма с повече от 25 години история в тренировките на млади тенисисти от цял свят. Тренировъчната програма препокрива тази на постоянно трениращите играчи в Академията, включително професионалисти като Карлос Алкарас и Пабло Кареньо Буста.

Всяка програма е адаптирана към възрастта и нивото. Деца от 8 до 18 годишна възраст могат да се запишат в лагерите, за да преживеят тренировъчната обстановка по същия начин, както го правят играчите, трениращи целогодишно в Академията и гонещи високи спортни резултати или вече постигнали такива в професионалния тенис.

Описание на JC Ferrero Academy Summer Stage

Ferrero Tennis Academy избра България за своя международен летен камп. Треньори от испанската академия ще пренесат методиката на работа в прекрасната тенис база на Албена.  Групите за тренировка ще бъдат сформирани според резултатите от входящо тестиране, организирано в първия ден при пристигането. Групите могат да се променят в процеса на работа и това позволява всеки играч да получи това, от което има нужда. Персонализирано отношение на всеки корт, конкретна работа с всеки играч, за да се гарантира напредък в тренировките. Всички играчи, записани за 2 или повече седмици, получават подробен доклад, анализиращ качествата им и насоки за тяхното подобрение.

Целта е да се създаде правилна, интензивна и забавна тренировъчна среда, която да мотивира младите играчи, да събуди интереса им към професионалния спорт, както и да развие много други качества и ценности, които остават за цял живот.

За контакти +359887998880 Viber/Whatsapp

За записвания https://gestion.equelite.com/en

Пълна информация

Превъртете към началото

Бригантина

I will be back soon

Здравейте 👋
Моля изберете канал за връзка с нас:
Започнете Чат Чрез:
chat